Vuković: Rešio sam dileme oko sastava

"Jedino što me brine je da smo u poslednjih 10 minuta ostali bez agresivnosti. Iskoristio sam ovu utakmicu, kao što ću i meč sa Tunisom, da rešim dileme oko sastava. Iskristalisalo se 16 imena", rekao je Vuković posle poraza 23:21 u Kanjiži.

Vuković će spisak kandidata za Olimpijske igre skratiti posle sledeće pripremne utakmice, koju Srbija igra u utorak, 17. jula u Smederevu protiv Tunisa.

"Nama je ovo bila prva utakmica posle priprema na Kopaoniku, a Mađari su imali drugačiju situaciju jer su igrali kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Mi smo kretali od nule i ovo sam očekivao", kazao je Vuković.

Pivotmen reprezentacije Srbije Alem Toskić istakao je da je njegova ekipa podbacila u svim segmentima igre.

"Nismo igrali kako je publika navikla u poslednje vreme. Podbacili smo u svim segmentima. Ako bih tražio pozitivne stvari sa ovog meča, onda je to pravo vreme, jer imamo još 15 dana do Londona da popravimo neke stvari kako bi to ličilo na onu ekipu sa Evropskog prvenstva u Beogradu", rekao je Toskić.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta, a srpska selekcija će do tad odigrati još četiri pripremne utakmice.

Beta

Pogledajte još