Treći dan Exita 2012: Genijalac Plan B i soul diva Erika Badu

Da li je ova subota na Exit Festivalu bila zaista kulminacija ovogodišnjeg provoda na Petrovaradinskoj tvrđavi ili tek uvertira za grandiozni nastup Gunsa koji se najavljuje za večeras – videćemo kad padne noć! U svakom slučaju, bilo je to jedno veče nabijeno emocijama i prepuno dobrih nastupa.

FOTO GALERIJA
: Treći dan Exita 2012

Koncert koji je svakako obeležio ne samo subotu veče, već i ovogodišnji Exit jeste nastup kraljice soula, Erike Badu, koji je ostavio bez teksta ne samo njene obožavaoce, već i sve one koji su se slučajno, ili iz radoznalosti zatekli na glavnoj bini Exita. Pre nje, bina se usijala na nastupima Suicidal Tendencies i Plan B, koji su znalački pokazali šta je dobra svirka.

(old_image)

Jelen Fusion binu prodrmao je nastup Hatebreed, a, sasvim očekivano, na Explosivu je briljirao Sodom, koji je u potpunosti napunio prostor ispred bine, zbog čega su svi prolazi na Explosive morali biti zatvoreni!

Mt:s Dance Arena je još jednom pokazala da je jedna od najboljih densflorova u ovom delu sveta. Nakon fenomenalnih Azari & III, nastupila je cica maca elektronske scene, Miss Kittin, a Richie Hawtin je svojim beskompromisnim setom najavio jutro, nakon čega je, u nešto komercijalnijem tonu, zabavu preuzeo Claude Von Stroke. Još jedna noć na mt:s Dance Areni koja bi iscrpla poslednji atom snage neumornih klabera, da jutro nije donelo osveženje, taman kad je bilo najpotrebnije!

(old_image)
Pogledajte još