Erceg: Ostaje veliki žal za Olimpijskim igrama

"Cilj svakog igrača je da ode na Olimpijske igre, to je praznik sporta i ostaje veliki žal što se sada ne spremamo za njih, nego za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo", rekao je Erceg na treningu reprezentacije.

Krilni centar je istakao da u kvalifikacijama za EP ne bi trebalo da bude problema za tim Srbije, ako bude100 odsto skoncentrisan i da sve od sebe. "Biće nezgodnih utakmica, ali treba da se dobro spremimo i pokažemo da smo favoriti", rekao je.

Erceg je kazao da se ništa u nacionalnom timu nije promenilo od kada je poslednji put bio u njemu pre nekoliko godina.

"Nije se ništa promenilo od kada sam poslednji put bio u reprezentaciji. Zna se sistem, možda ima nekoliko novih, mlađih igrača kojima je potrebno vreme da se naviknu, ali je uglavnom sve isto", kazao je Erceg.

Ovaj 211 centimetara visoki krilni centar je prošle sezone nastupao za turski Bešiktaš, dok će u sledećoj igrati za CSKA iz Moskve.

"Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri sa tri osvojene titule. Niko se nije nadao tome, ali to je sport", rekao je Erceg I dodao da je zadovoljan što odlazi u CSKA.

"Trenutno, nije moglo bolje jer ne postoji bolji klub u Evropi. Sigurno ćemo na svakoj utakmici važiti za favorita, ali to ćemo morati da potvrdimo na terenu"
, dodao je on.

Beta

Pogledajte još