Elitna prostitucija na jahtama - san ili java?

Da nema krize za one koji žele da zarade, potvrđuje i sagovornik "Kurira".

- Nema krize ni ove godine za dame koje žele da zarade, zabavljajući bogate klijente na primorju! Elitna, jathing, ili kako je god zvali, prostitucija cveta! Sezona je tek počela, a "proverene" dame već su napunile džepove.

Branka Blek Rouz za decu Zvečanske

Ne znam zašto bih bila upućena u prostituciju. U mojim klubovima toga nema. Briga me ko šta radi i ko se sa kim j… U današnjoj krizi vama je najbitnije da pišete gadosti, a kada ja napravim promociju knjige, gde sav prihod ide za decu u Zvečanskoj, onda nikog nema da isprati događaj”, kaže Branka Blek Rouz.

Slađa Delibašić kaže da nema pojma ništa o tome: “Već 20 godina stalno radim u Crnoj Gori i nikada se nisam susrela sa prostitucijom. Načula sam da ima prostitucije na estradi, ali to me ne zanima. Ako su devojke to sebi dozvolile, onda im svaka čast.

Prema pisanju "Kurira", zarada je višestruko veća od tezgarenja u klubovima i kafićima, a nema ni rizika.

- One dolaze po unapred postignutom dogovoru, znaju tačno šta se od njih očekuje, ali i koliko će novca dobiti na kraju svog ‘mukotrpnog rada - priča sagovornik "Kurira".

Cene su od nekoliko stotina evra po satu do nekoliko hiljada evra za vikend. Devojke na primorje uglavnom dolaze po istom scenariju. Klijent unapred plaća avionsku kartu i snosi sve troškove boravka odabranim.

Na pitanje ko su muškarci na čijim jahtama orgijaju poznate žene, sagovornik "Kurira" kaže: “Recimo da su to neki ovdašnji kontroverzni biznismeni, koji imaju svoje jahte i gomilu novca. Plovidba traje danima. Uz ‘proverenu ekipu’ prijatelja i devojaka od poverenja, tu se pije šampanjac, i to na stotine litara, jede najskuplja hrana i uzima kokain na kilo. Ako vas zanima ko su te devojke, pogledajte koja od njih na Fejsbuku tokom celog leta kači slike s jahti, prikazuje se kao deo domaćeg džet-seta, a ima mnogo para i skupih krpica, koje sama sigurno nije mogla da zaradi" kaže ovaj izvor.

Pogledajte još