Šta stan govori o muškarcu

Uredan ormar

To i nije loše ali moguće je da imate posla sa pomalo konzervativnim tipom sklonim kontroli. Ipak, kažu stručnjaci, ako su njegove majice, pantalone i donje rublje složeni po bojama, bežite bez razmišljanja.

- Muškarci koji su veoma organizovani često se osećaju loše čim se nađu izvan svoje sigurne zone - kaže psiholog Set Majers.

Savršeno organizovan stan, po kojem vas on vodi i posprema za vama, često govori o tome da imate posla sa veoma posesivnom osobom.

Igrice

Svako voli da se opusti s vremena na vreme uz neki laki sadržaj, ali moguće je da je muškarac koji je okružen video igricama prosto nezreo. S kim imate posla možete lako saznati ako dogovorite sastanak u vreme kad on igra igrice.

Seksi mačo tip

Muškarac koji ima u sobi slike golišavih starleta, a vreme računa na osnovu erotskih kalendara možda je samo tip koji nije veoma dugo bio ni sa jednom ženom. Gora mogućnost jeste da je prikriveni zavisnik o seksu koji se to i ne trudi sakriti. Ako ga ne zbune vaši komentari da vi baš obožavate tog i tog porno glumca, imate sigurno posla sa nezrelom i neshvaćenom osobom, koji se sa ženama dobro ne snalazi.

Sliku svoju ljubi

Narcisa ćete naljakše prepoznati ako otkrijete da u njegovom stanu ima previše ogledala, sportske opreme. Takvi tipovi su poprilično zaljubljeni sami u sebe i veoma je moguće da ćete od njega moći da čujete - "pa,  nemam šta da obučem".  Započinje li rečenicu često sa "ja", dobro razmislite da li možete da investirate u vezu s čovekom kojem je potrebna non - stop pažnja.

Pogledajte još