Lana Del Rej nova muza modne kuće "H&M"

Čuvena švedska modna kuća "H&M" potvrdila da je da će muzička zvezda Lana Del Rej biti zaštitno lice kampanje jesen/zima 2012. Njen retro izgleda inspirisan šezdesetim godinama sa dugačkom ispeglanom kosom podseća na mladu Prisilu Prisli, ali za 21. vek, što modnoj industriji svakako nije promaklo. Tako jedna torba brenda "Mulberry" nosi njeno ime, a sada će njen prvi posao nakon što je potpisala ugovor sa modeling agencijom "Next" biti ništa manje do velika kampanja za "H&M".

- Atmosfera će biti pravi noar Los Anđelesa - kaže kreativni direktor kuće "H&M" Donald Šnajder najavljujući kampanju čije promo fotografije se nalaze pred vama.

Kao što možete videti, Lana se sjajno snašla u ulozi modela odevena u nežni roze angora džemper poput prave sirene filmske trake iz pedesetih godina.

Sredinom septembra se očekuje da se pojavi kratak promo-film za "H&M" u kome će Lana Del Rej pevati čuvenu pesmu "Blue Velvet". Uverenost da će to zvučati i izgledati odlično ne mogu da ospore ni oni koje Lanin neverovatno brzi uspeh iritira.

(old_image)
Pogledajte još