Zbog ženinog statusa na Fejsbuku ubio svoju decu i sebe

Britanka Ruth Fuller, majka dece od 12, osam i sedam godina, koje je nožem ubio njihov otac Ceri, izjavila je da ne može da nađe reči kojima bi opisala svoja osećanja povodom strašne tragedije.

Njen tast David u ime obe porodice rekao je da ne može da razume šta je "nežnog muškarca nagnalo da počini tako strašan zločin".

Otac (35) i deca su u okrugu Glosteršir umrli su još u četvrtak, a dan kasnije, kada deca nisu otišla u školu, a Fuller se nije pojavio na poslu, gde je radio kao nadzornik proizvodnje, počela je opsežna potraga.

Fulerov džip našli su u ponedeljak. Policija misli da je decu ubio u četvrtak, blizu mesta zločina našli su nož. Po ubistvu dece, Fuler je skočio sa litice i ubio se.

Iako je sa sobom u smrt odneo i razlog okrutnog zločina, mnogi pretpostavljaju da je povod bio Fejsbuk status njegove 34-godišnje žene, o njenoj krizi srednjih godina, dan pred tragediju.

Da Fuler nimalo nije bio agresivan, medijima je potvrdio i vlasnik stana gde je porodica živela, pre nego što su se preselili u kuću vrednu 200 000 evra. "Bio je miran, a pantalone je u porodici nosila žena, i uvek su gledali svoja posla". Takođe je zgrožen i njihov sused koji je rekao da su njegove komšije mirna i prijatna mlada porodica.

Pogledajte još