Jolanda Pekoraro: Potencijalna gospođa Tom Kruz!

Kako za tabloid "National Enquirer" tvrdi bivši pripadnik sajentološke crkve, latino-lepotica Jolanda Pekoraro je "sajentološka princeza idealna za Toma". Oba roditelja su joj sajentolozi, a sama Jolanda pohađa sajentološke tečajeve od 13 godine.

JOLANDU ČEKA I OVO: Sajentolozi veruju da Tom Kruz ima nadljudske moći

Lepa Jolanda ima više razloga da počne da se "trudi" oko Toma koji, pored ostalog, svakako može da pomogne njenoj glumačkoj karijeri koja je još uvek na nivou "pokušaja". Takođe, Jolanda živi u skromnom stanu u Silver Lejku, u Kaliforniji, a sa Tomom "pod rukom" čekaju je dvorci na više lokacija.

O ovim spekulacijama, Jolanda kaže samo ovo:

- Jeste, poznavala sam i poznajem Toma Kruza. I ne, nisam udata ili verena.

Međutim, ovo nije prvo povezivanje Jolande i Toma. Svi koji su pročitali neautorizovanu Tomovu biografiju čiji autor je Endru Morton sigurno se sećaju priče o njihovom upoznavanju na otvaranju sajentološkog centra u Španiji 2004. godine, kada je, navodno, Tom potpuno "odlepio" za lepom Latinom. S njima u društvu su tada bili i Tomovi prijatelji - Dejvid i Viktorija Bekam, za šta postoje i paparaco fotografije kao dokaz.

SAZNAJ JOŠ: Koliko su "bliski" Tom Kruz i Dejvid Bekam?

I tad se znalo?: Jolanda i Tom, oktobar 2010.

(old_image)

Sada, kada je brak sa Kejti Holms i definitivno okončan, sajentološka crkva se opet aktivirala da nađe idealnu saputnicu za njihovog najuglednijeg pripadnika. Iako Jolanda živi sa dečkom koji je, takođe, sajentolog, vođe ove crkve ili kulta (zavisi od stava) su spremne da urade bilo šta da se bura oko neprijatnog razvoda što pre stiša.

Kako je u sajentologiji mnogo toga vezano upravo za sliku koju javnost ima o njenim članovima, mnogi veruju da je glavni plan da se dokaže da je Tom brzo preboleo razvod i da je i dalje neko ko može da zavede mladu i lepu ženu. Naravno, kandidatkinja se sada traži na "sigurnom tlu" - uokviru same crkve. Iako zvuči preterano, ali u sajentološkim krugovima se već kuju planovi i o detetu koje bi Tomu trebalo da rodi upravo Jolanda.

Dokle više? - pitanje je koje se nekako prvo nameće.

Pogledajte još