Severina završila "Italianu" u Beogradu (FOTO)

Zvezda koju su svi prilično dugo čekali odradila je svoj deo posla veoma brzo a mnogo pre njenog dolaska, onima koji su prvi put krenuli ka novootvorenom splavu, bilo je, po svetlima, još iz daljine jasno gde treba da se zapute. Na splavu se odmah, pri prvim koracima, pod nogama osetio svaki „beat“ velikog letnjeg hita - više desetina statista je, na delu koji je bio posut peskom. marljivo probalo nekoliko puta oponašajući „žurka“ atmosferu, karakterističnu za ovakve spotove.

Nije se mnogo toga promenilo ni kada se, u pratnji Ane Bebić i PR menadžera Tomislava Petrovića, pojavila Severina i otišla – pravo u masu. Nije se, makar kad su beogradske scene u pitanju, latila mikrofona već je đuskala zajedno sa „Ane“ povremeno čak i glumeći šminkerku – što njoj, što sebi. To joj je, ovoga puta, bila jedina „uloga“ pošto je, posle samo tridesetak minuta, bez zadržavanja i davanja bilo kakvih izjava, napustila splav preko puta Muzeja savremene umtnosti.

Italiana“ je i bez spota uveliko prebacila milion youtube pregleda – nema sumnje da će, kada se scene iz Zagreba, Vršća i Beograda upakuju u zvaničan video, ta cifra još više, i to vrtoglavo porasti.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU SA SNIMANJA SVERININOG SPOTA OVDE

Pogledajte još