Senzacionalno: Fatalna Merilin bila lezbijka!?

Pedeset godina nakon njene smrti, autorka najnovije biografije "Marilyn Monroe: Private And Undisclosed", Mišele Morgan koja je upoznala pokojnu glumicu, tvrdi da Merilin zapravo nije volela muškarce! Uprkos tome što se udavala i razvodila tri puta, tvrdi da je jako malo ljudi znalo za njene lezbijske sklonosti., prenosi sajt "24sata.hr".

Veze sa Elizabetom Tejlor, Marlenom Ditrih, Džoan Kraford?

Glumica je navodno imala seksualne susrete s glumicama Džoan Kraford, Barbarom Stanvik, Marlenom Ditrih i Elizabetom Tejlor kao i sa svojim profesorkama glume trenericama Natašom Lajtes i Paulom Strasberg. Merilin je svom bliskom prijatelju, glumcu Tedu Džordanu, priznala da je spavala s Natašom.

Samo dan pre nego što je pronađena mrtva, Džin Negulesko, koji je režirao film 'Kako se udati za milionera', planirao je da je poseti.

"Njeno celo postojanje bilo je potraga za identitetom, a njen seksualni identitet bio je potpuna laž. Jednom mi je rekla da nikada u celom svom životu nije doživela orgazam"
- tvrdi Negulesko, a prenosi "24sata.hr".

Njegove tvrdnje potvrdili su u transkriptima zabeleženi razgovori sa njenih sastanaka s psihijatrom Ralfom Grinsonom pri kraju njenog života.

"Nikada nisam doživela orgazam. Dobro se sećam kada ste mi rekli da se orgazam događa u našem umu, a ne u genitalijama. Kada bih učinila tačno ono što ste mi rekli da činim, doživela bih orgazam?" - rekla je glumica.

(old_image)


Bojala se trudnoće, nije željela da rodi bolesno dete zbog gentskih predispozicija

Glumica Selest Holm, koja je s njom glumila u filmu 'All About Love' i koja je nedavno preminula, izjavila je da su njeni seksualni problemi bili uzrokovani njenim traumatičnim djtinjstvom.

Majka, brat i otac su joj imali šizofreniju, pa je duboko u njoj bio ukorenjen strah od genetskog nasleđa zbog čega je imala strah od trudnoće.

Osim toga, patila je od strašnih bolova u karlici i imala jake menstrualne bolove i grčeve zbog endometrioze (krvave ciste na jajnicima) zbog čega je imala bolne seksualne odnose.

"Zbog toga nije mogla uživati u seksu s muškarcima i okrenula se ženama", tvrdila je glumica.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još