Zvezde Granda pretučene u Crnoj Gori

Kako „Alo!“ saznaje, incident se dogodio kada su se pevači po izlasku iz budvanske diskoteke na parkingu upustili u raspravu sa đetićima koja je kulminirala u tuču.

"Situacija se otela kontroli, pa su ih ti momci i fizički napali. Koliko znam, Slobi su povređeni nos i ruka i prilično su ugruvani. Sve ih živo boli, budući da je na njih dvojicu skočilo deset momaka, možda i više. Ti momci su bili pijani, a Darko i Sloba nisu, jer je Lazić pre toga radio u jednoj diskoteci do jedan čas posle ponoći. Potom je sa prijateljima i jednom devojkom bio u „Trokaderu“, gde je prisustvovao nastupu Dragane Mirković, a Vasić mu se tamo pridružio", rekao je za „Alo!“ izvor blizak Laziću i Vasiću i dodao da su pevači dobro, kao i da su ih lekari pregledali.

"Nakon što su pretučeni, obojicu ih je pregledao lekar. Prilično su ugruvani, a dali su i izjavu u policiji kako bi momci koji su ih pretukli što pre bili pronađeni. Ipak, morali su da se oporave što pre jer je Sloba već sinoć pevao na svadbi, a Lazić je takođe imao ugovoren nastup "-
dodaje izvor.

U službi za odnose sa javnošću „Granda“, su novinarima lista "Alo!" potvrdili da su njihovi pevači pretučeni:

"Bilo je problema, ali u cilju policijske istrage ne smemo davati nikakav komentar".

Izvor: Alo!

Pogledajte još