Zastava sa željama građana putuje na Ol u London

Aleksandros Danilidis, generalni direktor Ujedinjenih srpskih pivara, članice HEINEKEN grupe, uručio je Vladu Divcu, predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije, jedinstvenu zastavu podrške sačinjenu od najlepših poruka građana Srbije Nacionalnom olimpijskom timu. Originalni poklon nacije i brenda PilsPlus, Vlade Divac će poneti u London sa maštovitim porukama koje će bodriti olimpijce na njihovom putu ka novim medaljama.

Građani Srbije imali su priliku da, u okviru PilsPlus Olimpijskog karavana, ispišu svoje lične želje našem timu na Olimpijskim igrama u Londonu, na komadićima tkanine od kojih je sašivena šarena i originalna zastava podrške. Šireći duh olimpizma, veseli karavan je obišao sve veće gradove u Srbiji, među kojima su: Zaječar, Niš, Kruševac, Kragujevac, Čačak i Beograd.
(old_image)
Prilikom uručenja zastave podrške, Aleksandros Danilidis, generalni direktor Ujedinjenih srpskih pivara, članice Heineken grupe, izjavio je:

„Naš PilsPlus brend deli viziju olimpizma o spajanju ljudi. Kao sponzor i zvanično pivo Olimpijskog komiteta Srbije i Nacionalnog olimpijskog tima, želeli smo da pružimo iskrenu podršku sportistima i da im, zajedno sa svim građanima Srbije, poželimo sreću i uspeh na predstojećim Olimpijskim igrama. Izuzetno nam je drago što je PilsPlus Olimpijski karavan naišao na tako veliki odziv građana i što smo zastavu napravili od preko 5.000 poruka.“.

“Kao bivši sportista, mogu da kažem da podrška i navijanje građana predstavlja najveći pokretač i daje vam snagu za borbu onda kada je najteže. Upravo zato, u ime celog Olimpijskog tima Srbije, želim da zahvalim, kako građanima, tako i Ujedinjenim srpskim pivarama na ovom divnom gestu i veri koju imaju u naše olimpijce“
, rekao je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Pogledajte još