Umesto "Stvarno mrzim kad to radiš" reci...

Evo šta nas najčešće nervira kod partnera i šta domaći mediji preporučuju kako da se izborite sa takvim pojavama bez rasprave.

Često pominje staru ljubav

Sledeći put kada vaš partner pomene bivšu ljubav, zajedno se prisetite da je to prošlost, da je vaša veza sada u prvom planu i da nema razloga da izvlačite stare priče iz ormana. Kada uspete da prebacite fokus na vas dvoje, zaplešite u ritmu omiljene pesme - promenićete raspoloženje i unećete pozitivnu energiju koja će pomoći vašem partneru da se priseti zbog čega ste baš vi pravi izbor.

Stalno kucka poruke dok ste zajedno

Ukoliko vas iritira što vaš partner stalno kucka po svom mobilnom telefonu u toku vašeg zajedničkog izlaska, recite mu kako se osećate zbog toga. Budite iskreni i objasnite mu da stičete utisak da radije komunicira sa osobom koja je s druge strane žice, nego sa vama.

Sve mora da ide po planu

Ako partner stavlja svaki vaš zajednički susret u svoj raspored i retko se spontano srećete, najverovatnije ćete morati da pristanete na kompromis. Dozvolite da neki izlasci budu planirani, ali zatražite i da se ponekad dogovorite za viđanje u roku od nekoliko sekundi. Spontanost "hrani" vezu i pomaže vam da stvorite bliskost, zato je veoma važno da postoji u odnosu između ljudi koji se vole.

Ne vodi računa o svom izgledu

Kada partner ne polaže previše na sopstveni izgled i oblači prvo što mu padne na pamet, skrenite mu pažnju da mora da poradi na izgradnji prepoznatljivog stila. Odvedite ga u kupovinu i zajedno odaberite garderobu koja mu lepo stoji. Pomozite partneru da upozna svoje telo i da se prilagodi mestu na koje odlazi i situaciji za koju se priprema.

Bez obzira na to što vas ponašanje voljene obaveze često dovodi do ludila, potrudite se da razumete namere i postupke druge strane i pokušajte zajedno da nađete odgovarajuće rešenje.

Pogledajte još