TOTALNO HOLIVUD: Kristen izjavila ljubav Robu preko zvaničnog saopštenja?

Glumica Kristen Stjuart poslala je zvanično saopštenje za javnost kojim je potvrdila trač koji je obišao celu planetu, a to je da je prevalila svog dečka Roberta Petinsona. Međutim, ono što je posebno Interesantno, pa čak i šokantno, kako za Kristen, tako i za ovaj par koji je nikada do sada nije potvrdio svoju vezu (iako je to "najpoznatija nepoznanica" u svetu šoubiznisa), jeste da se celom pričom izašlo u javnost i to na tako direktan način.

SAZNAJ: Kristen Stjuart prevarila Roba Petinsona sa oženjenim čovekom?

(old_image)

FOTO GALERIJA: Šta propušta Kristen Stjuart?

Dok je Kristen, u sred priprema za premijeru poslednjeg dela "Sumrak Sage" - "Praskozorje 2", odlučila da u medije izađe sa nečim što na prvi pogled deluje nepromišljeno, Rob mudro ili razočarano ćuti.

Volim ga na kvadrat

Ceo svet komentariše saopštenje kojim je Kristen pokušala da se izvini za "grešku" koja joj se desila sa oženjenim rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom, ali pre svega njen neobičan pokušaj da izgladi situaciju sa Robom. Evo šta je Kristen napisala i poslala javnosti, mada možda pre svega Robu:

- Dubokom žalim zbog boli i sramote koju sam uzrokovala meni bliskim ljudima i svima na koje je ovo uticalo na bilo koji način. Ta kratka nesmotrenost ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše na svetu - Roba. Volim ga, volim ga, tako mi je žao.

S druge strane, trend izvinjavanja (čitaj: "prosipanja duše") saopštenjima za javnost je ispratio i reditelj Rupert Sanders (41). On je odlučio da se preko magazina "People" izvini svojoj deci i suprugi Liberti Ros koja je, inače, sestra Oskarovca i producenta benda Nine Inch Nails - Atikusa Rosa.

- Potpuno sam uzrujan zbog boli koju sam izazvao svojoj porodici. Moja prelepa supruga i rajska deca su sve što imam na ovom svetu. Volim ih celim svojim srcem. Molim se da ćemo zajedno da preguramo ovo - rekao je Rupert Sanders čija supruga je na Twitteru na celu situaciju reagovala citatom Merilin Monro "ponekad se neke dobre stvari raspadnu kako bi neke još bolje mogle da se slože".

Koliko će ovaj skandal i svojevrsna besmislica rešavanja ličnih problema putem saopštenja za javnost uticati na promociju filma "Praskozorje 2"? Pa, verovatno ne previše, jer, osim što se radi o odanim fanovima, mnogi će ova "izvinjenja" i "izjave ljubavi" doživeti kao nešto "ljudski što se dešava među mladim ljudima". OK, samo među mladim ljudima u Holivudu koji su deo multimilionske franšize. Uostalom, oduvek se pričalo da je studio "Summit Entertainment", koji stoji iza "Sumrak Sage", taj koji je "zabranio" Kristen i Robu da svoju ljubav iznesu u javnost. Ono što je najzanimljivije pitanje jeste: Da li se njihovi publicisti sada nerviraju ili trljaju dlanove? E to je šoubiznis, ako znate na šta mislimo...

OPREZ: Reakcija najpoznatijeg fana "Sumrak Sage"

Pogledajte još