Kira Najtli ne snima blokbastere zbog paparaca

Kako Kira Najtli kaže za magazin "Empire", radi se o ličnom izboru da prestane da snima blokbastere zbog privlačenja negativne pažnje, kritičara i paparaca.

- Dođete u situaciju da se zapitate kakav film će vam dopustiti da živite normalnim životom. Filmovi visokog profila čine život teškim. Shvatila sam da se previše žalim na takav način života. A ne možete da se žalite na takvu vrstu pažnje ukoliko radite filmove koji privlače takvu pažnju. Ja volim blokbastere, ali nisam spremna da živim sa svimm što dolazi sa takvim filmovima - kaže Kira koju na jesen očekuje premijera filma "Ana Karenjina".

Poput mnogih njenih koleginica i kolega, i Kira je imala problema sa paparacima koji su postali sve opasniji prateći svaki njen korak. Situacija je postala do te mere dramatična da nije smela sada da izađe iz kuće.

- Paparaci su dobacivali uvrede meni i momku s kojim sam bila. Pokušavali su da nas izazovu. Postali su opasni, stalno su me pratili. Nisam mogla nigde da izađem bez oca, brata ili momka - rekla je Kira za magazin "Empire".

Strašno, zar ne?

Pogledajte još