Srpski sportisti danas na OI 2012

Na Olimpijskim igrama u Londonu danas će biti nastavljena takmičenja, a predstavnici Srbije nastupiće u nekoliko sportova.

Reprezentativac u streljaštvu Nemanja Mirosavljev prvi će nastupiti u 10 časova, kada su na programu kvalifikacije u gađanju vazdušnom puškom. Ukoliko prođe, Mirosavljev ide u finale u 13.15.

U veslanju u 11.10 počinje repasaž kvalifikacija u disciplini dvojac bez kormilara, u kojoj Srbiju predstavljaju Nikola Stojić i Nenad Beđik.

Potom, u 11.40 počinju kvalifikacije u disciplini četverac bez kormilara, u kojoj Srbiju predstavljaju Goran Jagar, Miloš Vasić, Miljan Vuković i Radoje Đerić.

U plivanju u 11.21 počinju muške kvalifikacije u disciplini 200 metara delfin stilom. Srbiju predstavlja Velimir Stjepanović.

Polufinale te discipline na programu je u 21.32.

Takmičenje nastavlja i ženska odbojkaška reprezentacija.

Odbojkašice će u u 12.30 igrati protiv Južne Koreje u drugom kolu Grupe B.

Teniski dan: Janko, Ana i dublovi

Srpski teniseri nastavljaju danas takmičenje. U muškom singlu u 14.30 Janko Tipsarević igra protiv Nemca Filipa Petšnera. U 15 časova Ana Ivanović igraće sa naturalizovanom Britankom Elenom Baltačom.

Za 16.30 predviđen je meč muškog dubla između Nenada Zimonjića/Janka Tipsarevića i Slovaka Martina Klizana/Lukasa Lacka.

Taj meč trebalo je da bude odigran u nedelju, ali je zbog kiše odložen.

U isto vreme u muškom dublu će nastupiti još jedan srpski par - Novak Đoković/Viktor Troicki koji igraju protiv Šveđana Johana Brunstroma/Roberta Lindšteda.

Pogledajte još