Ceca osvojila Budvu (video)

"Kurir", tako pod naslovom "Ceca se podmladila u Budvi" piše da je folk zvezda nastupom oduševila više od 5.000 ljudi u budvanskoj diskoteci "Top hil", pred publiku je izašla svežija nego ikad.

Podvrgla se nekom estetskom zahvatu? Ne. Kako Kurir saznaje, ona već godinama koristi posebne cake kako bi izgledala mlađe.

- Ceca ima ritual za održavanje mladolikog izgleda, koji praktikuje jednom mesečno, i lice joj posle takvog tretmana bude zategnuto do deset dana! Za tretman kože koristi sveže voće, između ostalih kivi i banane, pa od svih sastojaka pravi koktele, koje nanese na lice i vrat, pa s tom maskom i prespava. Ujutro se dobro umije i izgleda kao preporođena - otkriva za "Kurir" sagovornik, blizak Ceci.

Folk zvezda je u Budvi napravila atmosferu za pamćenje, pa je svaku pesmu obogatila posebnim plesnim koracima. I ponovo se izula na sceni. Kada su se začuli taktovi pesme "Pile", obratila se publici.

- Svako od vas ima neko svoje pile, pa i ja imam svoje - rekla je ponosna majka, posle čega je na binu izašao njen sin Veljko.

I Veljko se zaljubio!
Nakon što je Anastasija nedavno na Fejsbuku objavila da se zabavlja s Nemanjom Zaladom, i Cecin sin Veljko se pohvalio svojom lepšom polovinom, postavivši fotke s Anđelom S.

Na parkingu „Top hila“ bila su parkirana brojna besna kola. Bio je tu Dejan Savićević, Aca Pejović, Vlada Mandić, Ljuba Jovanović, Ivana Selakov, Marina Visković...

Pogledajte još