Zorana: Izuzetno mi je žao

"Ovo je posle ovakvog raspleta najgore moguće mesto na Olimpijskim igrama. Izuzetno mi je žao, ne znam da li uopšte možete da znate koliko. Dva finala, na prvim Olimpijskim igrama, dosta...", rekla je Arunović sa suzama u očima novinarima posle finala.

Arunović je u finale ušla kao osma, ali je posle tri serije bila treća, a bronzana medalja joj je izmakla u poslednjoj seriji i otišla Ukrajinki Oleni Kostevič.

"To što sam izgubila treće mesto u poslednjoj seriji nije uopšte loše, poslednja serija je dobra, ali je Ukrajinka imala bolju i to je jednostavno to. Nema laži, nema prevare, ona je bila bolja", ocenila je Zorana Arunović.

Ona je kazala da je posle treće serije znala plasman, jer joj ekran "štrči" pred očima.

"Znala sam za plasman posle treće serije pošto ekran štrči ispred mene sve vreme. Kako god da se okrenete svaka od nas zna plasman, zato što su ekrani postavljeni tako da moramo da znamo plasman, hteli to, ne hteli. Jedino ako gledate u plafon nećete znati"
, kazala je Zorana Arunović.

Na pitanje novinara da li bi volela da nije znala, rekla je da joj je pogled u monitor dao dodatni motiv da puca bolje.

"Prvi put u životu sam svesno pogledala zato što mi je to davalo dodatni motoiv da pucam bolje, zato što sam videla koliko mogu i koliko mi dobro ide. Videla sam da idem napred"
, istakla je ona.

Posle razgovora sa novinarima, Arunović je izašla iz "miks zone" i usledio je njen dugi zagrljaj sa Jasnom Šekarić koja je u istoj disciplini zauzela 18. mesto.

Beta

Pogledajte još