Prljavo kazalište u Areni umesto na Beer Festu

Organizatori beogradske manifestacije procenili su da je 60 minuta festivalskog programa malo, ako se ima u vidu da je prošlo 26 godina od poslednjeg koncerta Prljavog kazališta u Srbiji.

Iz tog razloga isti tim će organizovati solo koncert ove grupe u Kombank areni 22. decembra, a umesto njih na Ušću prvog dana festivala Beer fest nastupiće Kiki Lesendrić i Piloti.

Beer fest je ove godine povodom 10. izdanja, produžen za jedan dan u odnosu na prethodne godine i biće održan od 14. do 19. avgusta na beogradskom Ušću, prenosi Tanjug. Tokom šest dana, u okviru tradicionalno dobro posećene manifestacije, nastupiće 49 izvođača.

Prvi put na beogradskom festivalu piva nastupiće sastavi Plavi orkestar, Pekinška patka, Plejboj, Pete Tong, Vampiri, Love Hunters sviraće prvi put na Beer festu

Električni orgazam i Partibrejkers sviraće na otvaranju i zatvaranju festvala, a za ovu priliku okupljeni Belgrade Blues Factory sa dvadesetak članova izvešće bluz i džez standarde.

Publika će prvi put na otvorenom čuti hor Viva Voks, a na listi učesnika su i Rambo Amadeus, Vlatko Stefanovski, Van Gog, Yu grupa, Psihomodo Pop, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Galija, Valentino i drugi.

Pogledajte još