Najlepši sportista OI 2012 je... Kamil Lakur!

Super-zgodni Kamil Lakur je 27-godišnji Francuz i izuzetan plivač koji, pored titule najboljeg 2010. godine, može da se pohvali i trostrukom titulom najboljeg u Evropi. Njegov stil (ne mislimo na ovaj seksi, nego plivački) je leđni. A da ima leđa - ima!

(old_image)

Naravno, modnoj industriji nije promaklo da primeti koliko je zgodan Kamil pa su ga angažovali za kampanje za "Chanel" i "Clarins" u kojima jednostavno blista. Deluje kao de se ne trudi previše, jer prosto je takav... po celom telu!

(old_image)

Kamila prijatelji zovu "Žirafa", kako zbog imena, tako zbog visine. Mada, možda bi mogli i da ga zovu "Anđeo", zbog lica koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

(old_image)

Kamil je izuzetno disciplinovan sportista i plivanje mu je život. Njegov dan nije samo "baš sam lep, zato ću pobediti" već izgleda ovako:

- Budim se svakog jutra u 6.15h kako bih stigao na trening. U vodi sam tačno u 6.45h. Potom sledi dizanje tegova u trajanju od dva sata, a onda popodne opet dva sata plivanja.

(old_image)

Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu, Kamil Lakur je za sada osvojio četvrto mesto na trci 100 metara leđno. Biće bolje, Kamil, mi smo uz tebe!

Pogledajte još