Amidžić intervjuiše Džej Lo za 50.000 evra

- Dugo je trajala borba dve velike srpske televizije oko kupovine intervjua sa Dženifer Lopez i "Pink“ je očigledno postigao dogovor. Cena razgovora sa njom je ravno 50.000 evra, a biće emitovan u emisiji "Amidži šou“ i obaviće ga Ognjen Amidžić - piše "Alo".

Dužina intervjua zavisi od raspoloženja Džej Lo, ali će se razgovor definitivno desiti u Bugarskoj, gde će ona nastupiti pre nego što dođe u Beograd - za "Alo!" je ispričao dobro obavešteni izvor.

Informaciju su potvrdili iz producentske kuće "Skaj mjuzik“, koja je organizator koncerta Lopezove u "Beogradskoj areni“ 20. novembra.

- Televizija "Pink“ dobila je ekskluzivno pravo da uradi intervju sa Dženifer Lopez. Intervju će biti emitovan 19. novembra, dan pred koncert, a za sada držimo u tajnosti mesto i vreme gde će se sresti Džej Lo i Amidžić - izjavljuju iz "Skaj mjuzika“.

Voditelj Amidžić je takođe potvrdio informaciju.

- Tačno je da ću raditi intervju sa Dženifer Lopez za "Pink“, ali o informaciji da smo intervju navodno platili ne mogu da pričam. Razmišljam da taj razgovor uradim kao Ognjen, ali i kao Oskar, to bi bilo simpatično. Veoma mi je drago jer je ona jedna od pet najvećih svetskih zvezda, a i volim njene pesme - rekao je Ognjen za "Alo!“.

Pogledajte još