Tipsarević i Zimonjić razočarani zbog poraza

"Razočaravajući poraz...mislim da smo mogli i trebali da dobijemo. Nismo uspeli da potvrdimo brejk u prvom setu i onda smo odigrali slabiji gem. Nisam presekao neke lopte, nije nam išao servis. U drugom setu je moglo svašta da bude, oni su odigrali bolji tajbrejk i to je odlučilo pobednika", rekao je Tipsarević novinarima posle poraza sa 0:2 u setovima (4:6, 6:7).

Na pitanje novinara da oceni od jedan do pet svoj nastup na Igrama u Londonu, Tipsarević je rekao između dva i tri.

"Između dva i tri, lepo je sve, dobio sam nekoliko mečeva, ali odlazim bez medalje, bez nekih značajnih poena koji će me pomeriti na rang listi", kazao je osmi teniser sveta.

"Osećaj je razočaravajući, ne samo zbog igre, nego i zbog uslova. Ne želim da zvučim razmaženo, ali organizacija je loša, počevši od toga da nemamo sapun u svlačionici, njih boli uvo za igrače u poređenju s Pekingom", dodao je Tipsarević.

Tipsarević je rekao da će ostati u Londonu još sutra kako bi bodrio preostale srpske tenisere, a u subotu putuje u Toronto gde će igrati turnir.

Zimonjić je rekao da su on i Tipsarević dali sve od sebe i da im je izuzetno krivo što nisu prošli dalje.

"Izuzetno nam je krivo što nismo prošli dalje, odlično smo počeli, napravili brejk, ali nismo uspeli to da realizujemo. Bilo je teško za igru, puno čudnih lopti, oni su se bolje snašli, a ja nisam servirao kako sam želeo", kazao je Zimonjić.

"U drugom setu smo bili bolji. Dali smo sve od sebe i razočarani smo. Ostaje nam sledeća Olimpijada, za četiri godine, ako je za mene uopšte bude", dodao je najbolji srpski dubl igrač.

Zimonjić će takmičenje na Igrama u Londonu nastaviti u mešovitim parovima sa Anom Ivanović.

Beta

Pogledajte još