Da se Bogoljub vrati što pre, da zaigramo i zapevamo VIDEO

Pre nekoliko dana povratak Bogoljuba Karića, koji je optužen da je oštetio '''Mobtel“ za 60 miliona evra nagovestila je i njegova supruga Milanka Karić. Ona je rekla da bi volela da se pred sudom dokaže Bogoljubova nevinost u slučaju privatizacija Mobtela.

(old_image)

Milanka i Bogoljub Karić - plesom do snova

Pokret snaga Srbije i snaga SNS-a

Oglasio se i Karićev brat Dragomir, narodni poslanik Pokreta snaga Srbije, koji je demantovao navode da slučaj ''Mobtela“ spada u sporne privatizacije.

(old_image)

Da će o mogućem povratku Karića biti reči odmah posle izbora, a naročito sada kada je pobedila koalicija okupljena oko SNS, bilo je jasno i mnogo ranije.

Dinkić i Karić?

"Zvrčka" u celom ovom slučaju je to što je toj koaliciji, ušavši rado u Vladu, "prišao" lično Mlađan Dinkić koji je "najzaslužniji" za Bogoljubovo izgnanstvo.

Kako sad taj animozitet rešiti. Pa, ako je bilo moguće da Aleksandar Vučić, koji je Mlađanu Dinkiću spremao robijašku košulju (bar je tako u parlamentu obećavao) pređe preko svega i postavi Dinkića za ministra, onda je moguće i "pomirenje" Dinkić -Karić. Tim pre što Bogoljub Karić sebe nikad i nije predstavljao kao nekog vrlo principijelnog, već kao poslovno vrlo uspešnog i prilagodljivog čoveka.

Preplivavanje

"Ništa ti ne brini dete, radi kako ti ja kažem, a moje je da preplivavam na drugu stranu kad dođe vreme". Ne malo puta je Bogi izgovorio tu rečenicu svojim novinarima na BK televiziji.

Pa, sad, kad se podsetimo kakva je ta TV bila i kad uporedimo s ovim što sada imamo u medijima, mirne duše i savesti se može reći da je BK televizija bila odlična.

A što se plivanja i preplivavanja tiče, izgleda da od Bogija ima boljih. Evo gledamo ih već mesec dana. I još ćemo se nagledati.

A što se instrumenata tiče, Bogi ih svira više od Dinkića.

A zna i da zaigra:


Pogledajte još