Karleuša proključala

Nakon emitovane epizode u kojoj Divna govori da je Duško "švaleraj neviđeni", oglasila se i Jelena i to sa demantima i sa izjavom kako je to loše izmontirana priča koja nema veze sa istinom.

- Navodne izjave moje majke u vezi sa mojim suprugom, udajom za Amerikanca, su najobičnija izmišljotina. Tako nešto nigde nije emitovano ... Svako ko pogleda sporni snimak gde moja majka priča o Dušku, videće da je prilog zlonamerno izmontiran, nedostaju delovi i sve je nelogično. Mislim da će moja majka imati štošta da kaze za javnost, kada izađe iz rijalitija. I da razočara ova go**a što nešto kao likuju. Smradovi. A Divna u rijalitiju priča o SEBI i Amerikancu. Ne o meni. Zlonamerno, jadno i bedno izmontirano. Nemam reči. Dno - napisala je pevačica na svom tviteru.

Pres služba televizije "Pink" potvdila je da snimak postoji:

- Divna Karleuša je izjavila ono što je postalo dostupno medijima. To je delimično emitovano prekjuče, a sinoć su gledaoci imali priliku da vide nastavak razgovora između Divne i Zorice Marković, u kome se čula i sporna rečenica o Tošiću - piše u saopštenju pres službe televizije Pink.

Pogledajte još