Diznijeva izdanja uskoro opet u Srbiji

BEOGRAD, 6. avgusta 2012. (Beta) - Izdavačka kuća Evrodjunti postala je ekskluzivni nosilac prava za književna izdanja kompanije Dizni i Marvel za Srbiju i BiH i do polovine oktobra objaviće desetak naslova iz Diznijeve edicije "Čudesan svet znanja", najavili su u ponedeljak predstavnici tog izdavača.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, do kraja godine biće objavljeno i nekoliko kratkih ilustrovanih romana za decu i još neka izdanja iz Diznijeve edicije "Čudesan svet znanja" koja ima ukupno 39 bogato opremljenih enciklopedija.

U toku je priprema i medju prvim knjigama biće objavljen "Moj prvi rečnik u slikama" uz prateće audio izdanje, zatim "Knjige bajki" s avanturama klasičnih junaka iz knjiga "Alisa u Zemlji čuda", "Aladin" i drugih.

Biće objavljene i "Kratke priče" koje će najmladje čitaoce upoznati s Paja Patkom, Miki Mausom i ostalim junacima iz čuvene Diznijeve produkcije, ali i ilustrovana izdanja Marvelovih heroja Spajdermena, Iks mena, Ajronmena i Tora, najavili su u Evrodjuntiju.

Pogledajte još