MVP zatvorio Love Fest u Vrnjačkoj Banji

Poslednje večeri festivala na glavnoj Tuborg bini program je počeo nastupom grupe Sinestezija, a potom je usledio nastup grupe S.A.R.S. Članovi benda su zajedno sa publikom, koja je uživala u njihovom nastupu napravili odličnu atmosferu u Letnjem amfiteatru. Zvezde večeri su svakako bili i Darkwood Dub, koji su u već prepoznatljivom maniru oduševili publiku, koja je ispratila svaku pesmu zajedno sa njima.

Ljubav i pozitivne vibracije koje su kružile festivalom su dočekale i grupu MVP, koja je publiku držala na nogama sve do kraja i zatvorila šesti festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji.
Prema rečima direktora festivala Marka Vukomanovića, ovogodišnji Lovefest predstavlja veliki pomak, ali i zadatak da sledeći bude još bolji.

Odlučili smo da ove godine festival podignemo na viši nivo i osim muzičke zone napravili smo još devet novih zona festivala. Cilj svake je promocija mladih umetnika iz Srbije kroz razne oblasti. Odaziv posetilaca je bio i više nego odličan, a Vrnjačku Banju i Lovefest posetio je i veliki broj mladih iz Srbije, ali i stranih turista. Sigurni smo da ćemo ovogodišnji uspeh ponoviti i sledeće godine, a naš cilj je da postanemo najveći regionalni festival prepoznatljiv u celom svetu“, dodao je Vukomanović.

Poslednjeg dana festivala dodeljene su i nagrade za tri najbolja filma na Cinema zoni, kao i najbolju fotografiju Photo zone. Posetioci festivala ove godine imali su priliku da se opuste i uživaju u muzici na Chill zoni, da se rekreiraju na Street Basket zoni, ali i da se edukuju na Workshop i Eco zoni, a najmlađi posetioci su u okviru Kids zone svakog dana učili da crtaju i glume.

Sjajna publika, neponovljivi nastupi svetskih i domaćih zvezda na dve bine, devet zona festivala i uvek pozitivna atmosfera obeležili su šesto izdanje Lovefesta i postavili zadatak za organizatore da sledeći bude još bolji. Već od septembra počinju pripreme za Lovefest 2013, kao i rad na projektima tokom godine.

Pogledajte još