Radnici Jugoremedije traže informacije od policije

ZRENJANIN, 7. avgusta 2012. (Beta) - Radnici i akcionari zrenjaninske fabrike lekova "Jugoremedija" zatražili su u utorak od policije u tom gradu da im saopšti informacije o toku istrage o nedavnom paljenju službenog fabričkog automobila koji je koristio direktor Zdravko Deurić.

Oni su zatražili i informacije u vezi sa istragom o pokušaju ubistva radnika Jugoremedije i urednika radničko-akcionarskog biltena Roberta Faia, u februaru ove godine, kao i šta se dešava po pitanju ispisivanja satanističkih znakova na fasadama Jugoremedije.

Kako su nakon razgovora sa načelnikom Bojanom Markovićem naveli, dato im je obećanje da će on, danas ili sutra u toku dana, uputiti pismeno obaveštenje kojim će radnici i akcionari firme biti upoznati sa svim informacijama koji se tiču ova tri slučaja.

"Mi nismo ovde samo kao radnici Jugoremedije, mi smo ovde kao gradjani Republike Srbije, grada Zrenjanina čiji su životi i imetak ugroženi. Smatramo de je MUP jedina adresa gde trebamo da se obratimo, s razlogom da nam se zaštite životi i naša imovina", rekla je pravnica u Jugoremediji Jasenka Golić.

Pogledajte još