Prosinečkom ne odgovara odlaganje utakmice sa Javorom

"Ne odgovara nam odlaganje utakmice sa Javorom jer će nam se zbog toga zgusnuti termini. Dolazi nam Rad u prvom kolu, pa onda Javor, pa opet gostovanje u Novom Pazaru. Gostovanje u Ivanjici je jedno od najdužih putovanja, a tu je i Novi Pazar... Sigurno nam ne odgovara, ali ja tu ne mogu ništa", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Utakmica prvog kola Super lige Srbije između Javora i Zvezde, koja je trebalo da se igra 11. avgusta u Ivanjici, odložena je pošto je policija tražila da se pronađe novi termin jer je tada završni dan na Saboru trubača u Guči.

"Posle utakmice sa Omonijom ćemo imati jednu pauzu, a posle će nam se zgusnuti termini. Nakon gostovanja u Nikoziji ostaće nam prazna subota, pa ćemo potom igrati u ritmu nedelja-sreda-nedelja. Još i imamo mnogo reprezentativaca, trojica će igrati za Crnu Goru, a ovi koji ne bude selektor Srbije Siniša Mihajlović pozvao u A tim igraće za mladu selekciju", kazao je Prosinečki.

Crvena zvezda u četvrtak gostuje Omoniji na Kipru u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a posle toga prvu utakmicu igra tek 18. avgusta protiv Rada na svom stadionu u drugom kolu Super lige.

Beta

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.