Vermezović: Trebaće nam mnogo sreće i pameti

"Trebaće nam mnogo sreće, pameti i ozbiljnosti. Verujem da uz to možemo da odigramo kvalitetnu utakmicu... Moramo da budemo strljivi i oprezni, ali moramo i da napadnemo protivnika mnogo žešće nego što smo to činili u prvom meču", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

"Moji igrači veruju u dobru igru i prolaz u sledeću fazu takmičenja", dodao je on.

Partizan je u prvom meču na Kipru poražen sa 0:1.

"Sutra će biti sve moguće. Vežbali smo razne kombinacije za taktiku, ali još imam jednu dilemu oko sastava", istakao je Vermezović.

Trener crno-belih je kazao da pored ranije povređenih Branka Pauljevića, Marka Šćepovića i Eduarda sutra neće igrati ni Zvonimir Vukić i Dejan Babić, koji su se nedavno povredili na treningu.

On je istakao da se "sutrašnjom utakmicom ništa ne završava" i da ne želi da se njegovi igrači opterete pritiskom važnosti meča.

"Potrebno je da budu rasterećeni, jer samo tako mogu nešto da pokažu. Greške koje budu napravili su samo moje greške", dodao je Vermezović.

Vermezović je ocenio da će fudbalerima Partizana biti lakše da prođu u narednu rundu ako budu kontrolisali igru.

"Ne plašim se AEL-a. Koncentrisan sam na igru moje ekipe, jer sve zavisi od nas. Nije važno sa kakvom taktikom će oni izaći na teren, jer smo spremni za sve varijante. Imamo veliku odogovornost i pokazaće se koliko smo spremni da igramo Ligu šampiona ili Ligu Evropa"
, kazao je strateg Partizana.

"Spremni smo i za produžetke i za penale, koje ćemo vežbati na narednom treningu", dodao je on.

Beta

Pogledajte još