Poznate dame u venčanicama

Osmi međunarodni Sajam venčanica, zlatarstva i lepih stvari svečano je otvoren glamuroznom revijom na već tradicionalnim mermernim stepenicama hotela "Hajat". Venčanice iz bajki nosila su zvučna imena sa naše zvezdane scene.

Reviju je otvorila folk diva Seka Aleksić koja je pod ruku držala svog verenika, inače poznatog manekena Mladena Radulovića. Seka je nosila raskošnu belu venčanicu sa crnom mašnom oko struka i rajfom na glavi, a na oduševljenje prisutnih, kao kada izgovarite sudbonosno “da”, sočno je poljubila svog verenika. 

Ekskluzivne modele svetskih imena, poput “ Matrimonia”, “Divina Sposa”, “Marylise”, “La sposa”, sa diskretnim detaljima poput nakita čuvenih svetskih juvelira kakav je italijanski “Torini”, prošetale su Vanja Ejdus, Indy, Mari Mari, Jelena Tomašević, Tamara Todevska, Lejla Hot, Iva Štrljić, članice grupe “Beauty Kwins”. Da akraktivne udavače ne budu same pobrinuli su se novopečeni mladoženja Srđan Predojević i, doduše već oženjeni, Ognjen Amidžić.

- Ni kao mala devojčica nisam nešto maštala o svojoj venčanici i venčanju, pravo da vam kažem još uvek ne razmišljam. Po meni, venčanje nije garancija za večnu ljubav . Tako, ako bih baš morala da se udam, volela bih da to bude nešto neobično, recimo plaža i pesak. Ali pošto to nemamo ovde u Beogradu, onda nešto intimno. Ovo mi je četvrti put da nosim venčanicu i priznajem da ne osećam nikakvu tremu - kratko nam je otkrila glumica Iva Štrljić

Sa balkona su reviju pratili Milica Milša, Žarko Jokanović i Katarina Sotirović, a na zaprepašćenje svih, na zajedničkom defileu nisu se pojavili Seka i Mladen, koji su nakon otvaranja revije, otrčali u garderobu, pa pravo na aerodrom. Pokazalo se da koga nema,  bez njega se može, pa su se presrećne mlade/udavače rado slikale i pozirale fotoreporterima i nakon zvanične ceremonije.

Cena ulaznice iznosi 200 dinara i svaka kupljena karta istovremeneno predstavlja kupon za nagradnu igru. Oni najsrećniji sajam će napustiti sa venčanicom ili nakitom za svoje venčanje. Organizator ove prestižne manifestacije kao i predhodnih godina je magazin “Venčanje”, prvi srpski časopis o kulturi venčanja. 

Imate još vremena, sajam traje do 8. februara u periodu od 10 do 21 čas.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još