Lav laže iz zabave, Blizance je teško uloviti u laži, a Strelac...

Svaki horoskopski znak ima svoju slabu tačku, temu o kojoj ne voli da raspreda pred svima, pa čak ni pred najbližima, bilo da pokušavaju da zaštitite samog sebe ili prećutkuju činjenice iz nekog drugog razloga. Takođe svaki znak zodijaka pokazuje i određeno ponašanje koje ga odaje. Stoga otkrijte kako uhvatiti znakove u laži...


OVAN

Prosečni Ovan ne laže puno. Njemu to oduzima previše vremena, a i previše ga opterećuje skrivanje i muljanje, za njih to predstavlja preveliku dramu s kojom se ne znaju uvek nositi. Ako ih ipak uhvatite u nekoj laži, ne bojte se – njihov odbrambeni mehanizam je gori i glasniji od samog ugriza.

BIK

Ovaj znak kojem je jedan od kvaliteta savesnost, voli lepe i ugodne stvari u životu, pa im je zarada jedan od glavnih ciljeva. Pokušaće da zgrne što više novca i zato je to njihova slaba tačka. Ako kažu da nemaju novca sa sobom ili da su ostali bez dinara na računu, nemojte im verovati. Uglavnom ni jedno ni drugo nije istina.

BLIZANCI

Ovo je znak kog je zaista teško uloviti u laži. Oni su prirodni pripovedači pa su stoga i dobri lažljivci. Da bi stvari bile gore, ili bolje, jako su brbljivi i dopadljivi da će vas njihove priče toliko zabaviti da više nećete ni mariti jesu li istinite ili ne.

RAK

Porodično orijentisani Rakovi smatraju se 'hraniteljima' zodijaka. Stoga, kad oni lažu, počeće da vam tresu ramena i uveravaće vas da će sve biti u redu i da ne bi trebalo da brinete. Ako ste i dalje zabrinuti, verujte svojoj intuiciji i pripremite se za neugodnu istinu.

LAV

Lavovi su poznati po tome koliko su dobri u ovom 'sportu', uglavnom zato što laganje doživljavaju kao oblik zabave. Kad vam pričaju priču, ako im tapšete, oni će nastaviti u istom tonu, a to je upravo i način kako ih uloviti u zamku. Budite nežni. Osim toga, ta je predstava bolja od pozorišta.

DEVICA

Ovo je još jedan znak koji mrzi da laže, osim ako istina ne stoji na putu uspešnom dovršetku dodeljenog zadatka. U tom slučaju, uzevši u obzir faktor učinkovitosti, često će proceniti da je otkrivanje laži puno manje štetno za njih od učinka istine.

VAGA

Vage još zovu i 'nasmešeni škorpioni'. Jedan im je astrolog dodelio taj nadimak zbog elegantnog i uglađenog načina na koji će vam zamazati oči bez da išta posumnjate. Veze će biti njihova omiljena tema iskrivljavanja istine.

ŠKORPIJA

Nemojte se ni truditi proveravati njihovu priču. Oni će to predvideti i sakriti sve tragove pre nego što uopšte otvorite usta da nešto kažete. Omiljena tema o kojoj uvek lažu je seks i samo seks. Uostalom, to je i jedino logično, oni su poznati po svojoj senzualnom karakteru.

STRELAC

Većina Strelaca ne laže. Njihov je znak poznat po tome što je brutalno iskren. Ako pak imaju razloga za laganje, neće ništa zabrljati. Strelci su takođe poznati po preuveličavanju – što veće, to bolje. Zato, ako će lagati, onda će to biti velika laž i s manje od 85 posto istine, koliko inače svaka laž sadrži.

JARAC

Ako vam Jarac laže, onda znajte da ih to muči. Oni preziru nepoštenje, uglavnom zato što ih izbacuje iz takta i oduzima im vreme bez razloga, a ovaj znak voli poslove da obavlja brzo i efikasno. Ako izgledaju krivo, samo sklopite ruke i posmatrajte ih. To će ih brzo slomiti.

VODOLIJA

Vodolije su genijalci, i to je samo deo celog paketa. Stigli su na ovu planetu sa sklonošću prema neobičnim bojama kose i sposobnošću da vide budućnost. U skladu s tim, njihove priče će biti jednako inovativne i kreativne kao i njihove tehnike laganja.

RIBE

Ove emotivne biljčice uglavnom će lagati samo ako nešto pokušavaju da sakriju od vas 'za vaše dobro'. Oni su majstori u izbegavanju stvarnosti, no zato možda nikad nećete moći da ih prozrete. Čak i ako uspete u tome, verovatno ćete ipak odlučiti ignorisati činjenice samo kako biste im poštedeli osećaje.

Izvor: Tportal

Pogledajte još