Vanja Udovičić: Ostavite nas na miru

"Molim celu naciju i vas novinare da nas ostavite na miru, da bismo igrali za ono za šta smo došli ovde. Da skinete opterećenje sa nas i da pustite sportiste koji nisu došli dovde. Oni su dali svoj maksimum, zasluženo su došli u London. Niko nije došao da se izležava nego da predstavlja Srbiju. Molim vas da skinete opterećenje sa nas i da ne pričate o lakim mečevima na Igrama i da smo mi jedini sa razlogom došli", rekao je Udovičić novinarima u dahu, a onda je otišao u svlačionicu, ne odgovarajući na pitanja.

Srbija je danas pobedila Australiju 11:8, ali je gubila tri četvrtine.

Živko Gocić je kazao da je tim bio stegnut tri četvrtine.

"Nama je cilj bilo polufinale i to smo ispunili. Videli ste sami kakva je bila utakmica. Igrali smo stegnuto, bogami, tri četvrtine... Verovali smo da Australija neće pogađati onakve šuteve i da nećemo praviti propuste kakve smo pravili u početku. Ekipa je pokazala da ima srce i veliku želju. Od sveg srca čestitam momcima i stručnom štabu na plasmanu u polufinale, u kome ćemo probati da igramo bolje nego danas", rekao je Gocić.

Andrija Prlainović kazao da je uzrok loše igre tima u početku veliki pritisak zbog četvtrtfinala.

"Teže nije moglo...razlog tome je verovatno veliki pritisak koji smo osećali zbog ove utakmice, jer je četvrtfinalna...Na kraju smo se digli još jednom, po ko zna koji put preokrenuli i mislim da je to dobro za nastavak takmičenja. Mislim da nam neće nedostajati samopouzdanja, ali moraćemo bolje u polufinalu", rekao je Prlainović.

Beta

Pogledajte još