fbpx

Španović: Žao mi je što nisam skočila bolje

"Cela ova sezona bila je toliko turbulentna posle povrede. Treba mi psihički još mnogo vremena da se oporavim od svega. Juče sam odradila pola posla, a danas je sve to trebalo da se završi na drugi način, ali eto... Žao mi je što nisam skočila bolje, ali na kraju sam bila 11. i mogu da se zadovoljim tim, za sada", rekla je Španovićeva novinarima posle finala.

Španovićeva je u prvom skoku imala rezultat 4.29, pošto je samo protrčala.

"Malo me je vetar omeo. Mislila sam da ću uz pomoć publike uspeti malo brže da uđem u takmičenje i da u prvom skoku rešim pitanje daljine, ali jednostavno nisam uspela da izvedem skok kako treba i na kraju se završilo neslavno", rekla je Španovićeva.

Ona je istakla da se nije opuštala, ali da još ne može da postiže svoje najbolje rezultate.

"Daleko od toga da nisam spremna, ali treba da se složi 1.000 kockica da bih ja skočila rezultat koji sam skakala sve do prošle godine. Ali, kao što sam rekla, imala sam povredu, pukla mi je kost odrazne noge, i imala sam sreće što sam se oporavila od toga. Još je to sveže u glavi, ali biće bolje", kazala je ova 22-godišnja Zrenjaninka.

Ona je kazala da joj mnogo znači što se plasirala u finale Olimpijskih igara, ali da bi više volela da je ostvarila bolji plasman.

"Znači mi mnogo nastup ovde. Svima je jasno šta znači dolazak na Olimpijske igre, a potom i finale. Naravno, više bih volela da sam bila 11. sa 6,80 nego sa 6,30, ali šta da se radi", rekla je Ivana Španović.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.