fbpx

U komi čovek koji je uništio Ejmi Vajnhaus!

Bivši suprug preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, Blejk Filder-Sivil (30), završio je u bolnici nakon konzumiranja opasnog koktela alkohola i narkotika.

Sara Aspin, majka Blejkovog petnaestomesečnog sina, pronašla ga je u krevetu kako se guši. Odmah je pozvala hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu, gde je konstatovano otkazivanje više organa.

- Lekari još nisu postavili dijagnozu. Stavili su Blejka u komu kako bi mu pomogli. Molim se da preživi, ali se u isto vreme pripremam za mogućnost da se više nikad ne probudi - izjavila je Sara Aspin za "The Sun".

Ona je objasnila da je Blejk prethodne noći došao kući sa prijateljem. Dok su se njih dvojica zabavljali, Sara je otišla da spava, a u šest ujutru probudili su je čudni zvukovi. Zatekla je svog partnera kako se guši i povraća u krevetu.

Porodica preminule Ejmi Vajnhaus smatra da je upravo Blejk Filder-Sivil kriv za njenu zavisnost od droge, koja ju je na kraju ubila. Blejk i Ejmi su bili u braku samo dve godine, ali su pre toga dugo bili u vezi.

- Moja najveća greška u životu je bila ta što sam pred njom uzimao heroin - izjavio je Blejk 2008. godine za "News of the World".

Kada je Ejmi Vajnhaus tragično preminula, Blejk je služio dvogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađe, a jednom prilikom je navodno prodao njene provokativne fotografije kako bi skupio novac za drogu.

Ejmi je otkrila da su pesme "You Know I’m No Good" i "Back To Black" bile inspirisane upravo vezom sa Blejkom.

Istorija se ponavlja, zar ne?

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.