"Nova" Lejdi Gaga: Ekstravagantna, a elegantna!

Neka te njen ponekad preterano ekstravagantni stajling ne iznenadi - Lejdi Gaga vrlo dobro zna šta radi. I to radi savršeno! Možeš je voleti ili ne, ali za svega nekoliko godina ona je ispisala značajne stranice pop muzike i izazvala reakcije. Pozitivne ili negativne, ali su reakcije.

Iako sa haljinama od mesa i ostalim preterivanjima možda većini nije baš "legla" kada je moda u pitanju, nakon septembarskog broja magazina "Vogue" može se samo reći: U ekstravaganciju je unela eleganciju!

Pogledaj samo njen savršeni stajling na naslovnici i u editorijalu "Voguea". Slažeš se da je sasvim iznenađujuće smirena, ali opet, u svom "fazonu", ne i sasvim "normalna" (da ne kažemo, uobičajena)? Naravno, šta bi danas svetske zvezde bez fotografsko-mađioničarskog dua Mert & Marcus, koji u svakome nađu onu esencijalnu, ljudsku lepoti. Tako su učinili i ovog puta Gagi.

Inače, u intervjuu za "Vogue", Lejdi Gaga je objasnila zašto je njen parfem "Fame" pravljen po posebnim pravilima i to tako da je morao da bude crn u bočici, a kada se prsne da postane providan.

- Parfem se zove "Slava" (Fame). Mora da bude crn. Mora da mami. Mora da te natera da poželiš da ga poližeš, dodirneš i osetiš, ali da te njegov izgled prestravljuje - objašnjava Lejdi Gaga svoj neobičan parfem.

O svojoj muzici Lejdi Gaga je vrlo iskrena u "Vogueu":

- Zaista ne snimam albume za ljude koji će da ih slušaju i da kažu: "Wow, ona je genije." Stvarno bih želela da samo naručiš piće, možda poljubiš osobu s kojom si došao to veče ili da otkriješ nešto iz svoje prošlosti što ćete učiniti još hrabrijim.

Da li ti se sviđa ova "nova" Lejdi Gaga?

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.