"Nova" Lejdi Gaga: Ekstravagantna, a elegantna!

Neka te njen ponekad preterano ekstravagantni stajling ne iznenadi - Lejdi Gaga vrlo dobro zna šta radi. I to radi savršeno! Možeš je voleti ili ne, ali za svega nekoliko godina ona je ispisala značajne stranice pop muzike i izazvala reakcije. Pozitivne ili negativne, ali su reakcije.

Iako sa haljinama od mesa i ostalim preterivanjima možda većini nije baš "legla" kada je moda u pitanju, nakon septembarskog broja magazina "Vogue" može se samo reći: U ekstravaganciju je unela eleganciju!

Pogledaj samo njen savršeni stajling na naslovnici i u editorijalu "Voguea". Slažeš se da je sasvim iznenađujuće smirena, ali opet, u svom "fazonu", ne i sasvim "normalna" (da ne kažemo, uobičajena)? Naravno, šta bi danas svetske zvezde bez fotografsko-mađioničarskog dua Mert & Marcus, koji u svakome nađu onu esencijalnu, ljudsku lepoti. Tako su učinili i ovog puta Gagi.

Inače, u intervjuu za "Vogue", Lejdi Gaga je objasnila zašto je njen parfem "Fame" pravljen po posebnim pravilima i to tako da je morao da bude crn u bočici, a kada se prsne da postane providan.

- Parfem se zove "Slava" (Fame). Mora da bude crn. Mora da mami. Mora da te natera da poželiš da ga poližeš, dodirneš i osetiš, ali da te njegov izgled prestravljuje - objašnjava Lejdi Gaga svoj neobičan parfem.

O svojoj muzici Lejdi Gaga je vrlo iskrena u "Vogueu":

- Zaista ne snimam albume za ljude koji će da ih slušaju i da kažu: "Wow, ona je genije." Stvarno bih želela da samo naručiš piće, možda poljubiš osobu s kojom si došao to veče ili da otkriješ nešto iz svoje prošlosti što ćete učiniti još hrabrijim.

Da li ti se sviđa ova "nova" Lejdi Gaga?

(old_image)

Pogledajte još