Ovo su znakovi da ga još niste preboleli

Evo i koji su to znakovi da ipak još niste preboleli bivšu vezu?

Sve vas podseća na njega

Svake nedelje ste zajedno gledali omiljenu seriju, a nakon raskida taj nedeljni ritual jednostavno više nije isti. Ako vas svaka pesma na radiju, mesta na koja ste izlazili, ali i mesta u gradu kojima ste zajedno prolazili podsjećaju na njega, očigledno je da vam je još uvek prvi u mislima.

Druge upoređujete sa njim

Očigledan znak da još mislite na bivšeg je kada ne primećujete ili ignorišete poglede drugih muškaraca, ali i kada sve druge upoređujete s njim. Niste preboleli prošlu vezu ako je vaš novi dečko isti bivši jer na taj način samo ponavljate isti obrazac ponašanja u vezama.

Čuvate stvari

Naravno da nećete baciti skupe poklone, ali čuvanje svakakvih nepotrebnih sitnica samo vas dublje zadržava u prošlosti. Bacite u smeće ulaznice za bioskop i koncerte, zajedničke fotografije i odvojite se od njegove stare majice u kojoj još uvek spavate. Raskinuli ste, ne treba vam više ni njegov broj mobilnog.

Imate potrebu da mu se javljate

Kada provodimo puno vremena s nekim, teško nam je da se odviknemo od razgovora o svakodnevici. Možda još uvek prvo pomislite na njega kada vam se dogodi nešto uzbudljivo na poslu i jedva čekate da mu ispričate sve što vam se događalo od kada ste se poslednji put videli ili čuli. Slanje poruka i telefoniranje u pijanom stanju i u gluvo doba noći još je sigurniji znak da ga niste preboleli, kao i telefoniranje da dođe po svoje stvari u vaš stan.

Obilazite mesta gde bi mogli da ga sretnete

Odlučili ste da ne želite više da plačete kod kuće uz sladoled i tužne ljubavne pesme i filmove, ali niste krenuli dalje ako se krećete na mestima gde biste mogli da ga sretnete. Naravno, odeveni u onu seksi haljinu koja mu se sviđa da bi ga podsetili šta propušta.

Uhodite ga na društvenim mrežama

U današnje vreme tehnologije, uhođenje je lakše nego ikad. Svakodnevno proveravate njegov Facebook profil, analizirate njegove komentare i satima proučavate listu njegovih prijateljica, a na LinkedInu pratite njegovu poslovnu karijeru.

Seks s bivšim

Seks s bivšim ponekad nije loša ideja, ali ako to radite odmah nakon prekida, kada još niste stigli da ga prebolite, vrlo je verojatno da vaša osećanja nisu nikada ni nestajala.

Nada o zajedničkoj budućnosti

Prekidi se događaju zbog nekog razloga, a nada u budućnost s nekim s kim ste raskinuli vezu, drži vas u prošlosti. Iako niko ne zna šta budućnost donosi, postoje neke stvari koje ne biste smeli da radite nakon raskida, a jedna od njih je gajenje nade da još nije kraj.

Izvor: she.hr

Pogledajte još