Više od 250.000 lajkova za čoveka i njegovog najboljeg prijatelja

Ceo Internet svet je obišla ova dirljiva fotografija na kojoj požrtvovani vlasnik psa je spreman da učini sve kako bi njegovom najboljem prijatelju starost bila što prijatnija. Svima koji imaju psa ili su imali ova fotografija samo suze može da izazove.

Fotografija je do sada prikupila preko 250.000 "lajkova" i 150.000 "šerova" na Facebooku.

Na fotografiji koju vidiš je Džon Anger i njegov ljubimac Šep. Ali, Šep njemu nije samo ljubimac, već i prijatelj i spasilac, s obzirom da mu je spasao život kada je pomišljao o samoubistvu.

Danas, kada ima 19 godina, Šepu je potrebna Džonova pomoć. Naime, s obzirom da ima artritis i bolove zbog kojih ne može da spava, Šepu prija da pluta po jezeru dok ga Džon drži u rukama i da tako spava. Jedino ga voda opušta, a Džonu za svog prijatelja nije ništa teško. Tako i treba da bude!

Pa čak i da je sve namešteno, svi koji vole svoje kućne ljubimce kao članove porodice, znaju koliko je suština ove priče velika istina... Od prijatelja je teško rastati se i boriš se do zadnjeg trenutka.

Fotografkinja Hana Stounhaus Hadson zaslužna je za nastanak fotografije koja je, zajedno s pričom, oduševila svet nakon što ju je objavila na Facebooku uz komentar da "Džon živi za tog psa".

- Želim da se ljudi poistovete s tom fotografijom, sete se trenutka u kojem je neko na njih pazio i voleo ih. Nakon toga želim da prođu kroz te emocije i podele ih s drugima! Previše je negativnosti u svetu, možda ovom jednom fotografijom možemo da počnemo da menjamo sve - kaže za "The Huffington Post" fotografkinja koja je zajedno sa Džonom i Šepom nama barem jedan dan učinila još emotivnijim i humanijim.

Neverovatna emocija se oseća sa samo jedne fotografije, zar ne?

Pogledajte još