Bivši muž Ejmi Vajnhaus u komi

LONDON, 9. avgusta 2012. (Beta) - Bivši muž pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus Blejk Filder-Sivil hospitalizovan je i bori se za život nakon što je posle napijanja pronadjen bez svesti, prenose britanski mediji.

Filder-Sivil je prevezen u bolnicu u britanskom gradu Djuzberiju kada ga je devojka Sara Aspin pronašla kako se guši u krevetu nakon opijanja sa prijateljima. U bolnici je ustanovljeno da mu je otkazalo više organa i priključen je na aparate za održavanje u životu. Filder-Sivilu, koji je ranije bio na odvikavanju od droge, pozlilo je nakon večeri tokom koje je sa prijateljima pio i kako se veruje, uzeo drogu. Kada je prebačen u bolnicu, lekari su ga uveli u stanje veštačke kome.

"Molim se da preživi. Ipak, moram da se pripremim za najgore. Možda se nikada neće probuditi", kazala je Sara Aspin. Filder-Sivil se godinama borio sa zavisnošću od droge. Godine 2007. je dospeo u zatvor, kao i u junu ove godine zbog provale i posedovanja oružja. Blejk Filder-Sivil i Ejmi Vajnhaus venčali su se 2007, a razveli su se 2009. Pevačica je mužu posvetila veliki broj pesama sa svog hit albuma "Back to Black".

Pogledajte još