Par se venčao 22 puta, u planu još 8!

Par iz istočnog Jorkšira od prošlog leta, naime, putuje Južnom i Severnom Amerikom i slavi svoju ljubav na raznim mestima praveći ceremoniju ulaska u brak - dosad su to uradili 22 puta, a čeka ih još osam vjenčanja, prenosi Index portal pisanje "Dejli Mejla".

"Na kraju putovanja odlučićemo na kojem ćemo se mestu i službeno vjenčati"

Dosada su se venčali na Havajima među delfima, kao vampiri u Los Anđelesu, u Hondurasu, na jezeru u Mičigenu, u vinogradu u Kvebeku, na plaži u Meksiku i na još 15 drugih lokacija.

"Ideje smo se dosetili tražeći savršeno mesto za venčanje pre nego što ćemo krenuti na put oko sveta na dve godine. Nije nam se svidelo ono ponuđeno u Velikoj Britaniji pa smo odlučili da pronađemo savršeno mesto za vreme putovanja. Nakon nekoliko čaša vina zaključili smo da ćemo održati malo venčanje u svakoj državi koju posetimo, a na kraju putovanja (koje će se produžiti na čak tri godine) odlučićemo na kojem ćemo se mestu i službeno venčati", izjavili su.

Od prvog venčanja u Mančesteru par vodi blog na kojem objavljuju fotografije i izveštavaju o svom kretanju. Kako bi platili putovanje prodali su Aleksovu radionicu i kuću, a strogo se drže nedeljnog proračuna i žive u 25 godina staroj kamp kućici:

"Ne bismo mogli ni da sanjamo da svake nedelje organizujemo venčanje da nema pomoći fotografa, nabavljača, porodica i ljudi koje srećemo na putu. Svi nam pomažu besplatno jer žele da nam pomognu da širimo ljubav i da budu deo naše pustolovine!", objasnio je Aleks.

Priredila:

Pogledajte još