Zaspao na pokretnoj traci za prtljag na aerodromu

LONDON/RIM, 9. avgusta 2012. (Beta-AP) - Jedan norveški turista zaspao je na rimskom aerodromu "Leonardo da Vinči" na pokretnoj traci za prtljag, koja ga je nosila 15 minuta pre nego što je otkriven rendgenom.

Stariji zvaničnik aerodromske policije rekao je danas da taj slučaj nije znak da je obezbedjenje aerodroma loše, dodavši da to nije prvi incident s "pijancima ili ljudima s psihološkim problemima", preneo je britanski dnevni list Telegraf u svom onlajn izdanju.

Neimenovani Norvežanin došao je na medjunarodni termin najprometnijeg italijanskog aerodroma krajem jula s kartom za Oslo i limenkom piva u ruci. Pošto nije našao nikoga na šalteru za prijem prtljaga, preskočio je pult i zaspao dubokim snom na pokretnoj traci za prtljag sa svojom torbom pored sebe.

Pokretna traka je zaspalog 36-godišnjaka navodno nosila oko 50 metara pre nego što su radnici aerodroma na rendgenskom snimku primetili njegovo sklupčano telo. On je prespavao ceo dogadjaj i aerodromska policija jedva ga je probudila.

Pogledajte još