Veoma dobre partije Krstića i Stojakovića

BEOGRAD, 9. februara 2009. (Beta) - U noći između nedelje i ponedeljka odigrano je deset utakmica košarkaške NBA lige, a od srpskih internacionalaca najbolje partije ostvarili su Nenad Krstić i Predrag Stojaković.

Krstić je u pobedi Oklahoma sitija na svom terenu protiv Sakramenta (116:113) postigao 14 poena, a u igri je proveo 21 minut.

Najefikasniji igrač Oklahome bio je Kevin Đuran sa 39 poena, a po 15 poena ubacili su Džef Grin i Nik Kolison.

Košarkaši Nju Orleans Hornetsa pobedili su na svom terenu ekipu Minesota Timbervulfsa sa 101:97, a Predrag Stojaković postigao je 11 poena za domaći tim.

Režual Batler je sa 23 poena bio najbolji strelac Hornetsa, a značajan doprinos trijumfu dao je i Šon Marks sa 18 poena.

Los Anđeles Lejkersi savladali su u gostima ekipu Klivlend Kavalirsa sa 101:91.

Iako ima grip, Kobi Brajant je noćas igrao i postigao 19 poena za Lejkerse, a najefikasniji košarkaš tima iz LA bio je Lamar Odom sa 28 poena.

U timu Klivlenda Lebron Džejms zabeležio je 16 poena i 12 skokova, dok je Saša Pavlović ubacio pet poena, za 12 minuta koliko je proveo na parketu.

Ekipa Majami Hita savladala je na svom terenu Šarlot Bobketse sa 96:92. Dvejn Vejd postigao je 22 poena za domaćina, dok u poraženom timu nije bilo Vladimira Radmanovića, koji je nedavno stigao iz Los Anđeles Lejkersa.

Pogledajte još