fbpx

SMEŠNI SKEČ: Zašto zlatni Olimpijac Rajan Lokti piški u bazenu?

- Kako ja vidim celu priču... bazen je najveći i najskuplju toalet i ceo je moj. Da, samo ja mogu da piškim u bazenu. Obično trpim sve dok ne uđem u bazen - kaže duhoviti američki plivač i osvajač brojnih medalja Rajan Lokti (28), koji ako već ne može da pliva u WC šolji, smatra da tu nema smisla ni da piški.

Uskoro nas očekuje još jedna saradnja Rajana Loktija sa komičarskom ekipom "Funny or Die" čiji mecena je čuveni komičar Vil Farel. Sledeće što ćemo gledati je kako funkcionišu tapkaroši na Olimpijskim igrama u skeču u kome će se Loktiju pridružiti i poznati glumci Patrik Stjuart i Sajmon Peg, kao i Mejzi Vilijams iz serije "Igra prestola". Jedva čekamo da vidimo šta su smislili da nas zasmeju!

U skeču čiji autori su uvek duhoviti "Funny or Die", Lokti savetuje decu da piške u bazen, ali da nikako ne kake, jer ako to urade, bazen će biti zatvoren, a onda on, tako velika zvezda, neće imati gde da obavi malu nuždu.

Naravno, ovaj američki heroj je i momak u trendu i već priprema roman "Pedeset nijansi - Žuta" koju će posvetiti apsolutno svojoj pasiji obavljanja male nužde u bazenima širom sveta. Sledeći plan mu je da izazove Majkla Felpsa i proveri ko bolje piški.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.