KONAČNO: Smuvali se Skali i Molder?

Neimenovani izvor je otkrio jednom tabloidnom sajtu da su Džilijan Anderson i Dejvid Duhovni u ozbiljnoj vezi već neko vreme, kao i da se 44-godišnja glumica čak i preselila kod svog 52-godišnjeg partnera iz hit-serije "Dosije Iks" (The X-Files).

Iako je predstavnik za medije glumca Dejvida Duhovnija, koji je osim u "Dosijeu Iks", publiku osvojio i u seriji "Kalifornikacija", demantovao da je on u vezi sa prijateljicom Džilijan Anderson, mi želimo da verujemo da su se najdraži TV junaci - Skali i Molder, konačno smuvali.

Džilijan i Dejvid su prijatelji već skoro dve decenije i sarađivali su na čak devet sezona serije "Dosije Iks" i dva filma u kojima se odnos između agenata FBI Dejne Skali i Foksa Moldera razvio u pravu ljubav. Tako je bilo u "filmskom snu", a izgleda se to desilo i na javi, što posebno raduje sve nas - fanove ove serije.

(old_image)

Međutim, dokazi da su njih dvoje u vezi koje iznosi ovaj tabloidni sajt nisu previše čvrsti, iako je Džilijen vrlo zbunjeno odgovorila "da" na pitanje da li posle raskida šestogodišnje veze sa Markom Grifitsom ima novu ljubav.

Ipak da gde ima "tabloidnog dima", možda ima i "prave vatre", potvrđuje i činjenica da je Duhovni sada slobodan čovek, nakon što je nedavno njegov razvod od glumice Tee Leoni finalizovan. Sada, kada je i Džilijan slobodna žena, red je da ostvare san svih fanova "Dosijea Iks" i tu predivnu romantičnu energiju koju smo osećali između njih u seriji, ostvare i u realnosti.

SAZNAJ KROZ FOTOGRAFIJE: Šta je Dejvid Duhovni radio 8. avgusta u Los Anđelesu?

Pogledajte još