Strogo čuvane tajne svakog muškarca

Isto kao i žene, muškarci imaju puno tajni, a jedina razlika je u tome što je muškarcima sasvim svejedno za tajne njihovih devojaka, piše "Index portal".

Neke od njih su grozne, neke sasvim bezazlene, a iako je iskrenost u vezi veoma važna, možda je ipak da ove četiri tajne sačuvaju samo za sebe:

Vide nas gole

Svaki muškarac, u bilo kojoj situaciji, u jednom će nas trenutku zamisliti gole. To može biti u sred poslovnog sastanka ili neobaveznog razgovora na ulici, a to rade svi: Slučajni prolaznici, prijatelji tvog dečka, pa čak i tvoj najbolji prijatelj. Ako si žensko i ako ste pričali više od jedanput, sigurno te bar nekad zamislio golu.

Muškarcima ne treba romantika

Ne kažemo da nisu romantični, ali realno, muškom rodu romantika uopšte nije potrebna. Žene su drugačije prirode, pa će tako buket cveća ili bombonjera za nas učiniti čuda, ali muškarci
bi mogli da žive ceo život, a da ne osete potrebu za romantičnim gestovima. Sva sreća da njihova romantičnost često znači nagradu, inače bismo živele u svetu gde je sve jako obično.

Nemaju planove

Devojka koja je dva meseca u vezi zna tačno kuda želi da ta veza ide. Muškarci ispod 30 godina retko znaju svoje planove za sledeću nedelju, a kamoli šta će biti u budućnosti. Dok devojke odrastaju sanjajući o savršenom muškarcu i znaju detalje svog venčanja, muškarci samo pokušavaju da se zabavljaju bez puno razmišljanja o tome šta bi moglo da se desi za nekoliko godina.

Svi gledaju porniće i masturbiraju

Često srećemo devojke koje su uverene da njihov dečko, otkada je sa njom više nema potrebu za samozadovoljavanjem i porno filmovima. Iako je ovo slatka laž u koju bismo možda i htele da poverujemo, moramo da budemo svesne da im je to u krvi i da im ništa neće smanjiti potrebu za tim užitkom. Isto kao što mi nećemo prestati da kupujemo (ili samo gledamo) cipele.

priredila:

Pogledajte još