Udovičić: Razočaran sam, učinićemo sve za medalju

"Iskren da budem, razočaran sam što nismo ušli u finale. To je moj emotivni utisak...Poremetila su nas dva gola, odbitka od ruke. Italijani su tako stekli prednost bez ikakve takoreći igre, tako da smo posle potrošili mnogo energije da bismo ih stigli, a nismo dali neke šuteve koje obično dajemo", rekao je selektor novinarima u Londonu posle poraza od Italije 7:9.

Srbija je mnogo puta pogadjala i prečke i stative, a novinarima je delovalo i da su sudije više bile na strani Italije. Selektor nije želeo da komentariše nijednu od te dve stvari, rekavši samo:"To je to".

"Čeka nas Crna Gora, potrudićemo se i uraditi sve da se u Beograd vratimo sa medaljom", rekao je Udovičić.

Filip Filipović kazao je da ekipa mora da se oporavi za meč za bronzanu medalju.

"Moramo da dignemo glavu gore. Nije malo, igrali smo polufinale. Sa ovakvom igrom verovatno nismo ni zaslužili pobedu. Moramo da se okrenemo meču za bronzu. Znam da je teško i sve, ali ovo je sport i neko je morao da pobedi. Ovog puta su to bili Italijani. Čestitam im i šta sad...Emotivno i fizički smo istrošeni i iscrpljeni skroz. Bili su jači i u vodi i van vode"
, rekao je Filipović.

Najbolji strelac Srbije Andrija Prlainović kazao je da ekipa nije bila na svom nivou.

"Poraz je zaslužen. Nismo bili na nivou, pogotovo u odbrani. Videli ste kako su ušli neki golovi na početku, a posle nismo uspeli da se vratimo. Nije nam odgovarao kriterijum (sudjenja). Na jedan razlike nismo dobijali ni faul, a to je normalno protiv Italije. Sada treba da se saberemo u ova dva dana i probamo da uzmemo bronzu. Prvo da razbistrimo glavu i onda ćemo razmišljati o Crnoj Gori", rekao je Prlainović.

Beta

Pogledajte još