Mandić: U privatnom životu ne udaram u glavu

"Ne, naravno, u privatnom životu sam potpuno drugačija nego kada se borim. U glavu udaram samo na terenu", rekla je Mandićeva novinarima u Londonu.

Ona je ponovila da je ponosna zbog zlata i zahvalila se svima na fenomenalnom dočeku u olimpijskom selu.

"Kada sam se vratila u selo, dočekali su me svi naši sportisti. Bilo je sjajno, pevali smo, plesali i proslavili moje zlato", kazala je ona.

Mandićeva je još jednom rekla da uživa u tekvondou i navela da planira da nastavi u istom stilu.

"Zahvaljujem se svima koji su me pomogli da dođem do zlata, ali tek mi je 21 godina i nadam se da će biti još pobeda. Srećna sam i što će zbog mene tekvondo postati popularniji sport u Srbiji", poručila je Mandićeva.

Njen trener Dragan Jović otkrio je novinarima šta joj je rekao uoči finala.

"Kazao sam joj: 'Milice, uživaj. Šta god da uradiš, život ide dalje i bićeš, bez obzira koju medalju osvojiš, šampionka za nas'. Ona je pokazala sjajan karakter, pogotovo psihološki, ali ne planiramo na ovome da se zaustavimo", istakao je on.

Milica je izjavila je da joj se ispunila želja da se na velikom takmičenju popne na pobedničko postolje i zapeva himnu "Bože pravde".

"To mi je bila želja od kada sam počela da treniram, da se popnem na pobedničko postolje, pevam srpsku himnu i gledam zastavu kako se diže. Osećaj je neprocenjiv, nešto za šta se živi. Prepuna sam emocija, ne mogu da verujem da meni ovo stoji oko vrata", rekla je Mandić.

Ona će u decembru napuniti 21 godinu, a tekvondom se bavi od desete godine.

"Za ovo mi je trebalo 10 ili 11 godina rada. Poslednje dve godine sam bukvalno u punom tempu sve vreme. Bilo je dosta znoja, suza i modrica, i loših i dobrih momemenata, bronzanih i srebrnih medalja. Malo sam bila u deficitu sa zlatima, ali sve je došlo na svoje", rekla je Mandić.

Mandić je dodala da bi volela da na ceremoniji svečeanog otvarana Igara u Riju 2016. godine ponese zastavu Srbije.

(Tanjug)

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.