Očešljani Rob Petinson je stipsa koja pati uz sladoled (VIDEO)

Popularni glumac Robert Petinson prekinuo je nedelje ćutanja nakon što mu je devojka Kristen Stjuart priredila zaista veliku neprijatnost u javnosti. Ne samo da ga je prevarila sa rediteljem filma "Snežana i lovac" - Rupertom Sandersom, nego je na objavljene fotografije njih dvoje u toplim zagrljajima izabrala saopštenje za javnost kao sredstvo da se izvini Robu i pred celim svetom mu (čak dvaputa!) izjavi ljubav.

Rob je patio u tišini, nije izlazio u javnost, do 13. avgusta kada je, uokviru promocije svog novog filma "Kosmopolis", imao zakazano gostovanje u šouu Džona Stjuarta. Brojni Robovi fanovi, koji su mahom razočarani u Kristen zbog njenog postupka, s nestrpljenjem su čekali ovaj intervju kako bi pre svega proverili stanje svog miljenika, jer je po tabloidima od početka kruži priča da ga je njena prevara sasvim porazila.

Kao što ćeš videti u videu u nastavku, Rob je sasvim OK, u skladu sa starom dobrom izrekom: Šou mora da ide dalje! Uostalom, nešto što je bolno u "pravom životu", pred kamerama može da bude vrlo plodonosno. Mada, on nikada nije delovao kao neko ko želi da profitira od nečega što nije gluma, ali opet...

U emisiji "The Daily Show with Jon Stewart" Rob je naizgled bio cool, čak i kada je Džon izneo sladoled kako bi njih dvojica, poput tinejdžerki slomljenih srca, podelili ljubavne jade... pred, eto, multimilionskim TV gledalištem.

Na Džonovo pitanje: "Brinem se za tebe. Da li je sve u redu?", Rob je uz osmeh i svoju karakterističnu smotanost rekao sledeće:

- Sada ću zvučati kao idiot, ali moj najveći problem u životu je što sam stipsa. Nisam angažovao publicistu. Za svaki čudan intervju, drugi glumci su, naravno, spremni. Angažovaću i ja publicistu.

Šmekerski se Rob izborio sa neprijatnjim privatnim pitanjima tj. na ista se samo šarmantno smejao. Ali, eto, sa sladoledom se baš i nije borio. Čuva liniju... S obzirom da je konačno oprao kosu i očešljao se, čini se da je njegova reakcija na raskid "izgledaću još bolje", a ne "pašću u depresiju, neću se kupati i samo ću jesti". Bravo, Rob!

Pogledajte još