Štićenik: Peranović me tukao u domu

Andrejić je agenciji Beta rekao da je u taj dom smešten na prevaru, odnosno da su u pet ujutru jednoga dana došla dvojica muškaraca kod njega kući i predstavili se kao policajci.

Dodao je da su mu kazali da treba da prepozna neke ljude i naveo da ga to nije iznenadilo jer se takve stvari dešavaju u svetu narkomanije.

Međutim, ispričao je Andrejić, shvatio je da ga vode van Beograda i uplašio se kada su prošli i kroz Loznicu i odjednom se našli na makadamu u nekoj šumi. Potom su ga ostavili ispred zgrade u obliku ćiričnog slova P gde su šetale grupice muškaraca.

Andrejić je ispričao da se tokom svog sedmodnevnog boravka jednom prilikom požalio Peranoviću da se ne oseća dobro, na šta je ovaj uzvratio batinama.

Andrejić, koji se nakon raspuštanja doma u Jadranskoj lešnici nalazi u centru "Raksršće" na Čeneju kod Novog Sada, rekao je da je imao modrice po telu, a na njegovom desnom oku vidljiv je puknuti kapilar i modrica za koju je rekao da mu je naneo sveštenik Branislav Peranović.

Andrejić je rekao da je deset godina radio kao novinar u listu "Politika" i da želi da javnosti ispriča šta se dešavalo u Jadranskoj Lešnici i kakvim se metodama služio sveštenik Peranović.

NOVI SAD, 14. avgusta 2012. (Beta)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.