Novi album Tejlor Svift 22. oktobra

NEŠVIL, 14. avgusta 2012. (Beta-AP) - Američka kantri i pop pevačica Tejlor Svift čiji je album "Fearleš" bio najprodavaniji u SAD 2009. godine, rekla je u utorak da će njen novi album "Red" biti objavljen 22. oktobra.

Svift, dobitnica mnogih nagrada, i sa 22 godine članica Hola slavnih tekstopisaca SAD, svoj četvrti album najavila je tokom razgovora koji se uživo prenosio iz Tenesija.

Ime "Red" (crveno) izabrala je, kako kaže, zbog emocija koje su tema novih pesama: uglavnom o vezama u kojima je Tejlor Svift bila tokom dve godine snimanja, a koje je opisala kao "burne, lude, intenzivne, poluotrovne".

"Sva ta osećanja, koja variraju od snažne ljubavi, velike frustracije, ljubomore, zbunjenosti... u mojoj glavi sve te emocije su crvene. Nisu ništa izmedju. Nema ničeg bež u bilo kojem od tih osećanja", rekla je ona.

Na albumu će biti 16 pesama. Neke su snimljene u saradnji sa drugim umetnicima, producentima i tekstopiscima, po čemu će se album razlikovati od "Speak Now" iz 2010. koji je ceo napisala sama.

Ova pevačica je prodala 22 miliona albuma i 50 miliona singlova. Njeni najpoznatiji singlovi su "You Belong With Me" i "Love Story" iz 2008. godine i "Mine" iz 2010.

Pogledajte još