Đalo: Hoću da ostanem u Zvezdi

"Spreman sam da učinim sve što je u mojoj moći da bih ostao u Zvezdi i očekujem da će se to i dogoditi", samouvereno je posle treninga poručio Aliju Đalo.

Konkurencija na sredini terena je oslabljena teškom povredom Kadua Mendesa, pa je uz Evandra, Dimitrijevića, Milivojevića i Mijailovića potreban bar još jedan fudbaler.

"Nisam trenirao jakim intenzitetom u poslednjih mesec dana i nisam maksimalno spreman. Ali već na prvom treningu sam pokazao da umem da driblam, da dobro dodajem loptu, a postigao sam i gol. Znam, međutim, da mogu mnogo bolje. Uglavnom igram od šesnaesterca do šesnaesterca, a kao svoj najveći kvalitet istakao bih da sam dobar i u taktičkom i u tehničkom pogledu".

Iako je godinama živeo u Engleskoj, mladi Portugalac zna gde je došao.

"Zvezda je klub s bogatom istorijom. Čuo sam i ranije za nju, znao sam da ću raditi s dobrim fudbalerima, iskusnijim od mene. Ovo je dobra prilika za mene da zaigram u kvalitetnoj ligi. Ovde se igra drugačiji fudbal nego u Engleskoj, mnogo više se polaže na tehniku, dok se tamo pažnja pridaje pre svega snazi i brzini. Znam i za Zvezdine navijače, gledao sam snimke na "Jutjubu" i video koliko su "ludi" i da bodre ekipu svih 90 minuta. Sjajno je kada imate takve navijače i voleo bih da ostanem i bolje ih upoznam", zaključio je Aliju Đalo.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još